The Village – Përvjetori i 2-të!

The Village – Përvjetori i 2-të!

Festojmë përvjetorin e dytë të qendrës The Village – Shopping & Fun! 🥳

Zbritje të shumta brenda dyqaneve në The Village si dhe dhurata të ndryshme për të gjithë fëmijët me 7 dhe 8 nëntor 2020! 🤩

Making every day special! – The Village! ❤️

#2ndanniversary#2vitebashk#pervjetori#thevillage#shoppingandfun#ferizaj#kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.