The Village – Njoftim

The Village – Njoftim

Në bazë të vendimit të ri të Qeverisë së Kosovës të datës 05.04.2021, qendra The Village nga data 07.04.2021 do të punoj deri në ora 22:00.

Gastronomia punon vetëm Take-Away, Delivery dhe Drive-thru.

Ju lutemi që ti mbani maskat dhe ruani distancën.

#njoftim#thevillage#shoppingandfun#staysafe