The Strip & The Corner së shpejti!

The Strip & The Corner së shpejti!

The Village bëhet më i madh. Një zgjerim prej afro 20,000 m² është planifikuar për shopping, ushqim, kohë të lirë dhe argëtim që do ta bëjë këtë kompleks multifunksional një xhevahir në sektor, një histori rasti për ta parë me admirim.


Destinacioni më i mirë për investime, shopping dhe argëtim të klientëve.


The Village – Shopping & Fun do të fillojë këtë vit me krijimin e sektorit të parë, të quajtur “The Strip” rreth 2000 m², shopping, ushqim, kohë të lirë dhe shërbime, në të njëjtën kohë puna do të fillojë në “The Corner”, 1200 m² kushtuar një hapësire që do të presë brendet më të mira me pakicë.
Gjatë fazës së tretë dhe të fundit, edhe 15,000 m² të tjera të zonës tregtare do të ndërtohen për një total prej afërsisht 56,000 m² në një sipërfaqe prej 82,000 m² me mbi 2000 vende parkimi.

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni OCM International:

📩 info@ocm-int.com
📲 +383 45 777 072
🌐 http://www.ocm-int.com/

#ocminternational #thevillage #thestrip #thecorner #joinus #uniqueopportunity #expandyourbusiness #ferizaj #kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.