The Food Court

The Food Court

Food Court i The Village – Shopping & Fun po lind.

The Village – Shopping & Fun, kompleksi i parë multi-funksional i stilit të hapur në Ballkan, i vendosur në Kosovë, në qytetin e Ferizajt, rrit ofertën e tij tregtare dhe hotelierike me ndërtimin e një Food Court të rëndësishëm. Aty ku fryma italiane shprehët në arkitekturë dhe në miksimin e qiramarrësve nga prania e markave të rëndësishme ushqimore dhe veshmbathje luksoze italiane është e kombinuar me Ballkanin, me praninë e qiramarrësve të kualifikuar të traditave më të mira.

Food Court përbëhet nga 18 dyqane nga të cilat 12 janë të lidhura me ushqim dhe 6 janë dyqane retail, të gjitha kanë një tarracë të bukur dhe moderne në qendër.
Kjo zonë është vendi më i frekuentuar me njerëz dhe ofron një mundësi të shkëlqyeshme për markat / bizneset për të zgjeruar markën / biznesin e tyre dhe të bashkohen me qendrën unike dhe gjithnjë në rritje The Village – Shopping & Fun.

Një projekt i Oxa Group dhe i menaxhuar nga OCM International.