Proper Pizza hapet në The Village

Proper Pizza hapet në The Village

Disa momente të hapjës së madhe të Proper Pizza Ferizaj Village në The Village – Shopping & Fun 🤩

Nga sot pizzat e shijshme dhe unike të Proper Pizza mund ti shijoni edhe në The Village – Shopping & Fun tek pjesa e re The Plaza 🍕

Jeni të mirëseardhur të gjithë! ❤️

#ProperPizza #GrandOpening #Pizza #PizzaLovers #Pizzatastic #Pizzeria#TheVillage #Shopping #Fun #Ferizaj #Kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.