La Terrazza by The Village!

La Terrazza by The Village!

La Terrazza, aty ku fryma italiane 🇮🇹 e cila shprehët në arkitekturë është në harmoni me dyqanet e ndryshme duke filluar nga ato ushqimore si Pasta Fasta 🍝, Sach Pizza 🍕 e Heb’s 🍗, tek kafeteritë dhe lounge bars si Mon Ami 🍸, Daily Dose ☕️, Mondo 🍹 Gusto Cafe ☕️ e Carshia 🍹 e deri tek pastiqeritë si Mammamia Gelato 🍦 dhe TRDLO 🍨, duke mos harruar dyqanet e ndryshme të modës, aksesorëve, kozmetikës si Carrera Jeans 👖, Bliss Cosmetics 💄 e IAS Jewellery ⌚, dhe ato të shërbimit dhe telefonisë si Free Shop Village 🆓 dhe D Mobile 📱.

Ju mirëpresim në La Terrazza 📍 The Village – Shopping & Fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.