Intervista me Z. Mauro Abruzzese – Menaxher i qendrës tregtare The Village

Intervista me Z. Mauro Abruzzese – Menaxher i qendrës tregtare The Village

Intervista me menaxherin e qendrës tregtare The Village – Shopping & Fun Z. Mauro Abruzzese, ku flet për tema të ndryshme si suksesi i qendrës tregtare The Village, festa e 1 vjetorit të qendrës The Village, fituesja e garës “Vizato maskotën tënde!”, hapja e dyqaneve te reja si IL GUSTO Ristorante, Aztech, Dreamkid dhe shumë tema të tjera në lidhje me The Village.

#thevillage #firstanniversary #interview #theplaza #thefoodcourt #drawyourmascot #shoppingandfun #ferizaj #kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.