Hapja e The Food Court është afër!

Hapja e The Food Court është afër!

Hapja e një prej zonave më strategjike dhe inovative të The Village – Shopping & Fun është afër: The Food Court. Karakterizohet me një stil arkitekturor që të kujton tregun italian, ku restorante dhe dyqane të niveleve të larta bashkohen dhe komunikojnë në mënyrë të përsosur, krijuar dhe dizajnuar për familjet, sipas konceptit të ushqimit dhe dyqaneve të ndryshme, pa pengesa, e cila vendos në qendër të botës të saj, klientin, i cili përveç blerjes dhe argëtimit, do të jetë në gjendje të shijojë një zonë të rëndësishme ekskluzive të përbashkët, një pikë të vërtetë takimi për komunitetin. Me një fjali: një bashkim i lumtur midis inovacionit dhe traditës: nga brendet më të mira ndërkombëtare të ushqimit të shpejtë si KFC dhe Burger King, në vendet klasike italiane, përfshirë këtu dyqanin e mrekullueshëm të akullores; te baret më të mira të bistros-lounge bars në modë në Kosovë, te kafenetë, te klubet me tematikë të përbërë nga marka kombëtare dhe ndërkombëtare në sektorin e modës të gatshëm për të kënaqur klientët e ndryshëm, aksesorë, mallra dhe produkte për personin. Një hapësirë tërheqëse për fëmijë do të jetë e disponueshme për argëtimin dhe sigurinë e të vegjëlve ndërsa të rriturit do të jenë në gjendje të krijojnë ca kohë për argëtim, ndërsa qëndrojnë me ta. The Village bëhet më i madh. Një zgjerim prej afro 20,000 m² është planifikuar për pakicë, ushqim, kohë të lirë dhe argëtim që do ta bëjë këtë kompleks multifunksional një xhevahir në sektor, një histori rasti për ta parë me admirim.

Destinacioni më i mirë për investime, shopping dhe argëtim të klientëve.

The Village – Shopping & Fun do të fillojë këtë vit me krijimin e sektorit të parë, të quajtur “The Strip” rreth 2000 m², shopping, ushqim, kohë të lirë dhe shërbime, në të njëjtën kohë puna do të fillojë në “The Corner”, 1200 m² kushtuar një hapësire që do të presë brendet më të mira me pakicë.

Gjatë fazës së tretë dhe të fundit, edhe 15,000 m² të tjera të zonës tregtare do të ndërtohen për një total prej afërsisht 56,000 m² në një sipërfaqe prej 82,000 m² me mbi 2000 vende parkimi.

#thevillage #shoppingandfun #thefoodcourt #openingsoon #thestrip #thecorner #expansion #investmentopportunity #ferizaj #kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.