Hapja e madhe e Art n’flok

Hapja e madhe e Art n’flok

Nga sot në The Village tek pjesa e re The Plaza, mund të gjeni ekspertët e flokëve dhe Make Up, Art n’flok Studios.😁✌🏻

#artnflok#studios#grandopening#theplaza#thevillage#shoppingandfun#ferizaj#kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.