Halloween në The Village

Halloween në The Village

Disa momente të bukura gjatë natës së Halloween-it në The Village – Shopping & Fun dhe Halloween Party në DREAMkid Ferizaj 🎃

#halloween #night #party #kids #event #dreamkid #thevillage #shoppingandfun #ferizaj #kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.