Festojmë së bashku 1 Vjetorin e The Village!

Festojmë së bashku 1 Vjetorin e The Village!

Ejani të festojmë së bashku 1 vjetorin e qendrës tregtare The Village – Shopping & Fun! 🥰

Të shtunën me 9 nëntor 2019 nga ora 16:00 🕓 , jeni të gjithë të ftuar në këtë festë madhështore 🥳 ku do të bëhet përzgjedhja e maskotës fituese 🥇 që do ta identifikojë qendrën tregtare dhe do të bëhet ndarja e shpërblimeve. 🤩

Gjithashtu do të ketë ushqime 🍰, pije 🥤, muzikë 🎶 dhe plot surpriza 🎉 dhe dhurata të ndryshme! 🎁

#firstanniversary #1yeartogether #1yearofjoy #1yearoffun #party #mascotreveal #thevillage #shoppingandfun #ferizaj #kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.