Festa e 1 vjetorit të qendrës tregtare The Village!

Festa e 1 vjetorit të qendrës tregtare The Village!

Faleminderit të gjithë juve të cilët ishit pjesë e festës së 1 vjetorit të qendrës tonë tregtare The Village, si dhe gjith ata që na vizituat gjatë këtij viti dhe na ndihmuat që ta bëjmë The Village ky që është sot! Edhe 100 të tjera së bashku! 🥳

#TheVillage1 #1YearTogether #ManyMoreToCome #FirstAnniversary #TheVillage #ShoppingAndFun #Ferizaj #Kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.