Fashion Night

Fashion Night

Me 9 Gusht, e Premte


Per herë të parë në Ferizaj, kemi nderin të ju prezantojmë Fashion Night ku mbi 40 foto modele profesionale do të prezantojnë koleksionet më të reja në një sfilatë madhështore, ku do të ketë photoshooting, muzikë, vallëzim dhe shumë të ftuar special nga bota e modës dhe muzikës. Ftoheni të gjithë që të merrni pjesë në këtë sfilatë madhështore.

Ju mirëpresim në The Village.

Leave a Reply

Your email address will not be published.