Dita e Shën Valentinit në The Village!

Dita e Shën Valentinit në The Village!

Dita e Shën Valentinit në The Village – Shopping & Fun! 💕

Blej dhuratën ideale në The Village pasi që zbritja dimërore vazhdon edhe për Shën Valentin! ❄️

Gjithashtu ju mund të hyni në lojën tonë shpërblyese vetëm në Instagram, ku një çift shpërblehet me një darkë romantike në COTTO Brasserie & Restaurant,si dhe akomodim një natë në RUBIS Boutique Hotel! ❤️

➡️ https://www.instagram.com/thevillage.ks

Fituesi apo fituesja zgjedhet në menyrë të rastësishme të Enjten me datë 13 Shkurt 2020.#valentinesday #saintvalentines #stvalentines #thevillage #wintersale #gifts #love #contest #romanticdinner #cotto #rubishotel #ferizaj #kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.