Back to School në The Village

Back to School në The Village

Për nder të ditës së rikthimit të fëmijëve në shkollë, E hënë 2 Shtator 2019, nga ora 18:00, The Village ka organizuar një event unik dedikuar fëmijëve. Prezent do të jenë maskotat e famshme si Spider-Man, Ping Fong, Baby Shark, Libri dhe shumë të tjerë.

Bashkohuni me ne në këtë ditë ku do të ketë muzikë, fotografi, ushqime të ndryshme, pikturime të fytyres, ballona, kercime të animuara si dhe lojra të ndryshme ku do të ketë edhe shpërblime të shumta.

Eventi është FALAS për të gjithë pjesëmarrsit!

#BackToSchool#September#Kids#Event#Party#Happiness#Joy#TheVillage#Shopping#Fun#Ferizaj#Kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.